• Aid in Action

  Aid in Action ble startet i 2008 av nittenårige Anne Louise Dæhlin (tidl. Hübert), etter at hun besøkte Gombolo landsby i Kenya. Organisasjonen er liten og smidig og fokuserer på bærekraftig utvikling for fattige mennesker og barn i nød. 100 % av gavene som mottas går direkte til formålet.
   

 • Våre prosjekter i Kenya

  Vi samarbeider med lokale kenyanske familier, elever og skoler om følgende:

  Les mer om våre prosjekter knyttet til utdanning

  Utdanning

  Veien til en bedre fremtid

  Vi støtter trengende elever med videregående skolegang, og vi har startet Edustep, vår egen barneskole.

  Les mer om våre prosjekter innen vann og jordbruk

  Vann og jordbruk

  Vann som gir liv

  Vi samler regnvann i tanker, graver demninger, borer grunnvannsbrønner, dyrker grønnsaker i drivhus og planter frukttrær med mer.

  Les mer om våre prosjekter for å hjelpe forsømte barn

  Forsømte barn

  Disse minste

  Vi har tre dagsentre for forsømte barn, og vi jobber med at skolen vår Edustep skal bli et selvfinansierende hjem for de barna som trenger det aller mest.

 •  

   

   

   

   

   

   

   

 • Vi behøver ikke forandre verden – men vi kan!

  Hvem er Aid in Action?

   

  Aid in Action er Anne Louise, Ådne, Samuel og mange flere.

   

  Organisasjonen ledes i dag av ekteparet Anne Louise og Ådne Dæhlin. De jobber begge som leger hjemme i Norge, og bruker av fritiden sin på å følge opp arbeidet som Aid in Action driver i Kenya. Med jevne mellomrom reiser de og andre fra Norge ned til landsby-området for å følge opp prosjektene som er satt i gang i Gombolo og andre omliggende landsbyer. Gjennom hardt arbeid og engasjement har de vist at det går an å forandre verden for mange mennesker.

   

  På kenyansk side er det Samuel Makasi som har ansvaret for at prosjektene går rundt fra dag til dag. Samuel er født og oppvokst i Gombolo landsby, og har svært god kjennskap til de lokale forholdene. For å gjøre arbeidet og samarbeidet med lokale myndigheter så smidig som mulig, har Samuel, sammen med sin kone Mary, startet Purpose for Life Foundation. Den fungerer som Aid in Action sin lokale partnerorganisasjon.

   

  I Kenya har Samuel nå med seg et team på over 30 fast ansatte. De jobber i organisasjonen sine prosjekter innenfor skole og utdanning, dagsentre, vannprosjekter og jordbruk. Mange av disse lønnes av inntekter som genereres av prosjektene selv. Aid in Action har som målsetning at flest mulig av prosjektene skal kunne drifte seg selv. På norsk side har ikke Aid in Action noen ansatte, samt minimalt med andre kostnader. Alt som gjøres i Norge er basert på dugnad. Videre dekkes uunngåelige kostnader som bankgebyrer, regnskap, AvtaleGiro og annet av egne givere. Dette gjør at man trygt kan si at 100 % av midlene Aid in Action mottar går rett til prosjektene.

   

  Det er flere enkeltpersoner og bedrifter i Norge som har latt seg engasjere og som bidrar med sine gaver og talenter. Et stort antall privatpersoner her hjemme har også vært med og trofast støttet arbeidet økonomisk gjennom mange år. Det har betydd veldig mye for mange!

   

   

 • Du kan støtte arbeidet på følgende måter:

  Klikk for å åpne skjema for AvtaleGiro
 • Skattefradrag og personvern

  Man kan få fradrag i skattepliktig inntekt ved å gi gaver til Aid in Action. Dersom du ønsker dette, kan du bruke vårt registreringsskjema. Det er bare nødvendig å registrere seg én gang. For 2020 kan man få fradrag for gaver på til sammen minimum kr 500 og maksimum kr 50 000 (uendret fra 2019). Dersom du gir per AvtaleGiro og har oppgitt fødselsnummeret ditt der, trenger du ikke registrere deg på nytt her.

   

  Personopplysninger vi mottar både via registreringsskjemaet for skattefradrag og innmelding til AvtaleGiro-ordningen blir lagret på en forsvarlig måte for å kunne innrapportere til Skatteetaten. Vi samarbeider med Solidus AS for å kunne gjøre dette på en effektiv og trygg måte. Ved å registere deg, samtykker du samtidig til dette. De som er med å gi er våre viktigste støttespillere, og vi kommer aldri til å misbruke disse opplysningene.

 • Kontakt oss

  aidinaction@gmail.com

  facebook.com/aidinaction

  (+47) 456 19 903